سایت تفریحی جیران

سایت تفریحی جیران - اخبار , سرگرمی , فیلم , سلامت , آشپزی , شیرینی پزی , خانه داری , خانواده سبز , ازدواج , کودک داری , ورزش , بیوگرافی , عکس , اطلاعات عمومی ...

سایت تفریحی جیران

سایت تفریحی جیران - اخبار , سرگرمی , فیلم , سلامت , آشپزی , شیرینی پزی , خانه داری , خانواده سبز , ازدواج , کودک داری , ورزش , بیوگرافی , عکس , اطلاعات عمومی ...

کیک فنجانی خرما و ارده

کیک فنجانی خرما و ارده

با کیک فنجانی خرما و ارده از بخش آشپزی سایت تفریحی جیران همراه باشید.

این روزها در مراسم سوگواری، پذیرایی از عزاداران تنها به حلوا و شله زرد محدود نمی شود. کیک ها و شیرینی های خشک هم به این لیست اضافه شده اند. اگر شما هم در میان کیک ها، کیک فنانی یا همان کیک یزدی خومان را انتخاب کرده اید،آن را خودتان بپزید و به مواد آن خرما و ارده هم اضافه کنید هم مقوی تر است هم خوشمزه.

کیک فنجانی خرما و ارده
کیک فنجانی خرما و ارده

 

مواد لازم برای کیک

۱۰۰ گرم کره یا روغن جامد

یک چهارم قاشق چایخوری وانیل

۱۵۰ گرم شکر

۲ عدد تخم مرغ

۱۵۰ گرم خرمای هسته گرفته شده

۶۰ گرم ارده

۱۵۰ گرم آرد

یک چهارم پیمانه شیر

نصف قاشق چایخوری بیکینگ پودر

مواد لازم برای کرم شکلات

۸۰ گرم خامه ساده

۱۵ گرم شکلات تیره (ریز خرد شده)

مواد لازم برای کارامل

۱۱۰ گرم شکر

یک چهارم پیمانه آب


بیشتر بخوانید: طرز تهیه حلوای آرد گندم


طرز تهیه

  1. تخم مرغ ها را در کاسه ای بزرگ بشکنید. کره، وانیل و شکر را به تخم مرغ ها افزوده و با همزن برقی هم بزنید تا جایی که به شکل خمیری سفید رنگ در آید. خرماهای بدون هسته را ریز خرد کنید.
  2. ارده و خرما را به مواد دیگر افزوده و خوب مخلوط کنید. شیر را هم اضافه کرده و مواد را هم بزنید. بیکینگ پودر و آرد را هم، باهم مخلوط کرده الک کنید، سپس به مواد کیک به تدریج بیفزایید و خوب هم بزنید تا آرد به شکل گلوله باقی نماند.
  3. فر را با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. قالب مافین یا همان کیک های یزدی را آماده کنید. در قالب کپسول های کاغذی را قرار دهید و دو سوم هر محفظه از قالب را با خمیر کیک پر کنید . قالب را در فر بگذارید و به مدت نیم ساعت صبر کنید تا رویه کیک طلایی شود.
  4. در این فاصله کرم شکلات را آماه کنید به انی صورت که خامه و تکه های کوچک شکلات را در قابلمه ای کوچک روی حرارت ملایم قرار دهید و دائم هم بزنید تا تکه های کوچک شکلات در خامه حل شود بعد حرارت را خاموش کنید. وقتی کمی خنک شد شد در یخچال بگذارید تا فرم خود را حفظ کند.
  5. تزئین نهایی این کیک فنجانی با شبکه های کاراملی است. برای درست کردن کارامل، آب و شکر را در شیر جوش کوچکی ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید تا شکر در آب حل شود. بعد حرارت را بیشتر کنید تا مخلوط شکر و آب طلایی شود.سپس به کمک قاشق کمی ازمخلوط طلایی کارامل را برداشته و روی کاغذ آلومینیومی چرب شده با حرکت سریع قاشق به شکل خطی روی هم بریزید تا شبکه شبکه شود. وقتی که این شبکه کاراملی خنک و سفت شد، آن را از روی آلومینیوم جدا کنید و به قطعات دلخواه با دست بشکنید.
  6. وقتی کیک ها پختند قالب را از فر درآورید و کناری بگذارید تا خنک شود سپس کیک ها را از قالب در آورده و روی آنها را ابتدا با کرم شکلات بپوشانید و بعد با تکه های کارامل تزئین کنید.

فوت و فن

هیچ وقت قالب مافین را از مایه کیک پر نکنید چون در موقع پخت و پف کردن کیک از قالب بیرون زده و بدشکل می شود.

از کجا بخریم؟

ارده یا همان شیره کنجد که مایه ای کرم رنگ است را از سوپرمارکت ها تهیه نمایید.


موارد پیشنهادی

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.