سایت تفریحی جیران

سایت تفریحی جیران - اخبار , سرگرمی , فیلم , سلامت , آشپزی , شیرینی پزی , خانه داری , خانواده سبز , ازدواج , کودک داری , ورزش , بیوگرافی , عکس , اطلاعات عمومی ...

سایت تفریحی جیران

سایت تفریحی جیران - اخبار , سرگرمی , فیلم , سلامت , آشپزی , شیرینی پزی , خانه داری , خانواده سبز , ازدواج , کودک داری , ورزش , بیوگرافی , عکس , اطلاعات عمومی ...

رهنمودهایی برای رژیم غذایی با کلسترول کم و چربی اشباع کم

رهنمودهایی برای رژیم غذایی با کلسترول کم و چربی اشباع کم

چربی

مصرف کل چربی ها و روغن ها را محدود کنید.

از کره ، چوب مارگارین ، کوتاه کردن ، روغن چربی ، نخل و روغن نارگیل خودداری کنید.

سس مایونز ، سس سالاد ، گراوها و سس ها را محدود کنید ، مگر اینکه خانگی با مواد کم چربی باشد.

شکلات را محدود کنید.

محصولات کم چرب و بدون چربی مانند سس مایونز کم چرب ، کره بادام زمینی کم چرب یا بدون هیدروژنه ، سس های سالاد کم چرب یا بدون چربی و سس گوشت بدون چربی را انتخاب کنید.

از روغن نباتی مانند روغن کانولا یا زیتون استفاده کنید.

به دنبال مارگارین باشید که فاقد اسیدهای چرب ترانس باشد.

از آجیل به مقدار متوسط ​​استفاده کنید.

برای تعیین مقدار و نوع چربی موجود در غذاها ، برچسب مواد را با دقت بخوانید. چربی های اشباع و ترانس را محدود کنید.

از مصرف غذاهای فراوری شده و پرچرب پرهیز کنید.

گوشت و گزینه های گوشت

گوشت ماهی ، مرغ ، بوقلمون و گوشت بدون چربی را انتخاب کنید.

از لوبیای خشک ، نخود فرنگی ، عدس و توفو استفاده کنید.

زرده تخم مرغ را به سه تا چهار در هفته محدود کنید.

اگر گوشت قرمز می خورید ، بیش از سه وعده در هفته محدود نکنید و برش های دور کمر یا حلقوی را انتخاب کنید.

از گوشت های چرب ، مانند بیکن ، سوسیس ، کالباس ، گوشت ناهار و دنده ها خودداری کنید.

از تمام گوشت های اندام از جمله جگر خودداری کنید.

لبنیات

شیر ، ماست و پنیر دلمه ای بدون چربی یا کم چربی را انتخاب کنید.

بیشتر پنیرها سرشار از چربی هستند. پنیرهای تهیه شده از شیرهای بدون چربی مانند پنیر موزارلا و ریکوتا را انتخاب کنید.

پنیر خامه ای سبک یا بدون چربی و خامه ترش را انتخاب کنید.

از خامه و سس های تهیه شده با خامه خودداری کنید.

میوه ها و سبزیجات

میوه ها و سبزیجات بسیار متنوعی بخورید.

از آبلیمو ، سرکه یا روغن زیتون "مه" روی سبزیجات استفاده کنید.

از افزودن سس ، چربی یا روغن به سبزیجات خودداری کنید.

نان ، غلات و حبوبات

نان های سبوس دار ، غلات ، ماکارونی و برنج را انتخاب کنید.

از غذاهای میان وعده ای پرچرب ، مانند گرانولا ، کلوچه ، پای ، شیرینی ، دونات و کروسان خودداری کنید.

نکات آشپزی

از غذاهای سرخ شده عمیق پرهیز کنید.

چربی قابل مشاهده گوشت ها را برش داده و قبل از پخت ، پوست مرغ ها را بردارید.

مرغ ، ماهی و گوشت بدون چربی را بپزید ، جوجه کشی کنید ، بجوشانید ، بچرخید یا کباب کنید.

هنگام پختن گوشت ، چربی های تخلیه شده را آبکش کرده و دور بریزید.

مقدار کمی چربی به غذاها اضافه کنید.

از اسپری های روغن نباتی برای چربی دادن ماهی تابه ها برای پخت و پز یا پخت استفاده کنید.

سبزیجات را بخارپز کنید.

برای طعم دادن به غذاها از گیاهان دارویی یا ماریناد بدون روغن استفاده کنید.

برای دریافت اطلاعات بیشتر می توانید به سایت سرگرمی جیران مراجعه نمایید.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.