با طرز تهیه حلوای آرد گندم از بخش آشپزی سایت تفریحی جیران همراه باشید.
۲ لیوان شکر
۱ لیوان آب
نوک قاشق چایخوری پودر هل
نصف لیوان گلاب
یک قاشق چایخوری زعفران پودر شده
آب و شکر را داخل یک قابلمه می ریزیم. پودر هل را به آن اضافه می کنیم می گذاریم حل شود. حل که شد زعفران پودر شده را به آن اضافه می کنیم و هم میزنیم. یک دقیقه منتظر می مانیم. گلاب را اضافه می کنیم و شربت را از روی شعله بر می داریم و کنار می گذاریم.
آرد گندم ۲ لیوان ۴۰۰ گرم
روغن مایع یک و نیم لیوان
کره ۲۰ گرم
آرد گندم را داخل قابلمه الک می کنیم.الک که شد قشنگ یک ساعت با شعله متوسط تفت می دهیم . در این فاصله باید بی وقفه آرد را هم بزنیم تا خامیش گرفته شود و بوی آرد بلند شود. زمانش را دقت کنید.یکسره باید هم زد وگرنه ته می گیرد. بعد که تفت دادیم دوباره از قابلمه خارج می کنیم و الک می کنیم(می توانید اینجا ۲ بار الک کنید به کیفیت حلواتون کمک می کند) الکه که کردید دوباره داخل قابلمه می ریزیم و سریع روغن و کره رو اضافه می کنیم و با سرعت هم میزنیم. بعد یکم زمان می دهیم تا یک جوش ریز بزند. اینجا در این مرحله شربت را اضافه می کنیم. شعله گاز را کم کم می کنیم. به سرعت هم بزنید تا حلوا جمع شود. سعی کنید زیاد حرارت بالا نباشه چون حلوا خشک میشود. بعد دستکش فر را بپوشید و قابلمه را بلند کنید و به سمت چپ و راست کج کنید تا به اصطلاح حلوا قنداق پیچ شود و اگر روغن اضافی دارد گرفته شود.
موارد پیشنهادی